Nuffnang Gadget

April 18, 2008

Alhamdulilah.... Thank Q Allah...!

alhamdulilah.. harini aku bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianNya, berginjak lagi satu tahun usia ku... dan aku dapat menikmati hidup ini dengan penuh kesyukuran disamping insan-insan yang aku sayang.....

yeye, today is my besday... Happy Besday To Me... Happy Besday To Me... Happy Besday To Me... (haruslah kan wish kat diri sendiri dulu..) terima kasih kepada insan-insan yang sentiasa berada disisi aku.. ucapan ini khas kepada insan-insan yang aku sayang.....

~ my lovely hubby.... thanks coz sudi menyayangi ma.. menjadikan ma teman hidup pa... InsyaAllah, walau dalam apa keadaan pun kita akan bersama.. susah dan senang.. semoga rumahtangga kita diberkati olehNya, dan dikuriniakan anak yang comel-comelkan papa.. tak sabar-sabar nak ada Adam and Aisya haha....

~ my mum.. luv u so much... aku tau mak mana yang tak sedih bila melepaskan anak perempuannya... tapi aku janji walaupun dah berkahwin, aku akan tetap menjaga mak aku... dia yang susah payah membesar dan jaga aku sampai ke hari ini.. sekarang pun jaga jugak.. balik ajer dah siap masak haha....

~ my family in-law... mak, ayah, kakak-kakak dan abg2 ipar... anak-anak buah ku.. luv them so much....

~ my adik-adik.... kaknyah, doakan semoga selamat bersalin... alang, doakan semoga cepat dapat kerja.... bawang merah, huh jangan asyik nak berjalan jer.... woittt, jgn lupa bg hadiah tau... sayang smua adik-adikku...

~ all my friends.. thanks friends.... kalian smua lah yang mewarna kehidupan ku....

ni my wish list sempena besday haha :


6 yang komen:

Mamy Adam Kimy said...

Bebeday to uuu...bebeday to uuu...bebeday to zuraaaaa... bebeday to uuuuuuuu....tepuk2 :). Semoga dipanjangkan umo, dimurahkan rejeki n cepat2 dapat baby :). Leh jd Adam junior hehe.

Anonymous said...

hepi besday to u..
wish utk ma..:

1) muga pnjang umo.
2) muga murah rezeki..
3) muga bahgia selalu..
4) muga ceria selalu..
5) muga mcm2 slalu..(i mizz tht thing..)
6) muga cun slalu..
7) muga cepat dpt baby..
8) muga kita kekal selamanya bersama..

luv u babeh..
muahhhh..

p/s: uih, siap ada checlist ek..orie..nnt kita clebrate kt secret recipe..pekena burberry cheese cake..

~aku yg cepat2 wish si dia mlm td~

~~@lyci@~~ said...

mamy adam
tq.. ni tgh berusaha ni..
chayok2...

papa
uish terharunya baca wish pa..
yess, xsabar2 nak celebrate kat secret resipe... nnt mama belanja pa kat tempat mkn yg ala2 kg tu masa kita nak gie rmh pak tam tu yer...

~~@lyci@~~ said...

sms besday wish :

alang :
Hepy besday! smoge pjg umur, mrh rezki dan bahgie slamenya.

Haslina :
Moga2 Allah jdkn Subuhnu cahaya, Zohormu gmbira, Asarmu bhgia, Maghribmu keampunan, Isyakmu keberkatan.. Slmat ulangthn ke29..

Mama :
Happy brthday to you moga d'pnjgkan umor n dmrhkan rezeki... Amin...

Ayien :
Azura! eppy besday to u.. smoge pregnant ctp2.. haha

viruspadu said...

hepiii besdayyyyyyyyyyyyyyyyyy zura...

muda2 selalu yer laling

~~@lyci@~~ said...

aunty virus
of course lah I young at heart ahakkkss..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com