Nuffnang Gadget

April 7, 2008

Cerita Weekend..

huh, weekend aku minggu ni penuh penuh dengan aktiviti.... aktiviti bersama family, aktiviti bersama suami...

5/4 (Sabtu)
Sabtu lepas takda aktiviti apa pun sebab en ajip takda rumah.. ada exam kat seremban.. so aku pagie2 dag bangun buat sarapan dan mengemas.. kadang-kadang rasa best jugak hujung-hujung minggu ni dapat mengemas rumah.... yelah, kalau hari kerja manalah sempat nak mengemas kan... pastu dengan membasuh baju lagi (ni baju en ajip lah yg banyak ni..)... tapi orang kata mengemas rumah ni bagus jugak untuk kesihatan... dapat jugak lah keluarkan peluh-peluh betina yang kat dalam badan tu hehe....

tengahari aku dah janji ngan adik aku nak pergi kat rumah org kawin.. ni kes malas nak masak lah ni.. lagi pun rumah orang kawin ni sebelah rumah ajer.. kira jiran terdekatlah.. tapi disebabkan jiran ni tak lah campur orang sgt, so aku dtg tunjuk muka ajerlah time makan... lepas makan dan tengok pengantin, cepat-cepat ajak mak aku balik... nak pergi Nilai 3 pulak beli barang mak aku.... berdesup aku ngan kancil aku.... papa, jgn tak tau mama drift tau haha...


... sorang-sorang pun boleh sengal nak bergambar.... pandai lah aku adjust kan hehe....
malam pulak layan AF dengan peminat setia AF kat rumah.. sapa lagi kalau bukan mak aku... dia boleh hafal semua nama student Af tu.. pastu setiap kali aku balik mesti cerita diari AF.. student ni macam nilah.. student ni macam tu lah.... aku rasa kalau dibagi peluang mak aku ni boleh ganti Sarimah kot jadi pengacara diari ahak (buat suspen ajer..... ) .. en ajip takde malam ni pergi ujian silat.. huh, apalah papa ni.. ma nak ikut tak bagi.. kalau ma ikut boleh ma jadi pom pom girl pa huhu....

AF malam tu best dapat tengok persembahan Nadia, Alif dan Mama Rina... Riz pulak persembahan dia memang best tapi aku tak suka.... entah, tak suka tengok perangai dia yang mengada-ngada dalam Diari tu...


6/4 (Ahad)
hari ni memang aktiviti best dengan en ajip... tapi tak leh citer awal-awal... tunggu yerk entry seterusnya...
... mesti korang dah boleh agak aktiviti aku kan... tapi nanti aku cerita.... memang best... tungguuuuuuuuuu....

2 yang komen:

Anonymous said...

ronggeng je keje kamu ya..

xpe..
xtiviti ari minggu..
unplanned xtiviti.
ahahahah..


~aku yg penat dis week byk program~

~~@lyci@~~ said...

haha..
bestkan pa keluar time weekend...
menghabiskan masa bersama..
oh, indahnya (ceh, sengal jer mama)

p/s : pa, tgklah link MU kat sebelah... We luv UNITED ahak...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com