Nuffnang Gadget

April 30, 2008

Cuppies...

semalam order lagi dari Kak Ana .... tapi kali ni order cuppies lak... 40 cup untuk semua ofismate + my family.... yang seronoknya setiap cuppies tu ada nama masing-masing... dah niat pun nak belanja ofismate sempena besday dulu.. cuma masa tu kak ana tak free sebab sit exam.. so, terpaksa lah post pon.... anyway, thanks to kak ana sebab decorate cuppies yang comel sangat.. nanti lain kali alycia order lagi yerkkk.... yang bestnya order dari Kak Ana ni sebab kek dia sedap dan dekat nak ambik... kat Putrajaya ajer.. lepas tu design comel-comel.... (cheh, siap promote kak ana lagie..)

jap, tengah fikir nak buat tema apa lak hehe....

.... ni smua untuk ofismate.....

... close up sikit kat nama ku itu....

.... ni untuk my family....

.... ni untuk Acu... disebabkan Acu kat perlis, so cuppie ni aku yg makan haha..

2 yang komen:

viruspadu said...

rupa cantik, rasa pun sedap kannnn

~~@lyci@~~ said...

hmm, memang sedapp..
berbaloi beli kat kak ana...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com