Nuffnang Gadget

April 28, 2008

Ganu Kita - Part I

last week aku ada kursus kat Terengganu pada 23 - 25 April 2008.... bukan aku yang berkursus tapi jadi fasis temankan opismate aku sorang ni ha = Mona .. aku pun nak belajar jugak sikit2 sistem ni...

so, kita orangnya flight pukul 2.55 petang.. kebetulan en ajip cuti sebab nak hantar wife kesayangan dia ni ke airport.... ishh, part ni yg terharu ni.... (jap-jap, nak lap air kat mata jap ish ish ish...)... pagi tu dalam kul 11 aku suruh en ajip hantarkan ke opis dulu sebab nak hantar minit mesyuarat... ish ish, nak gie jalan pun kena buat kerja dulu gakkkk... pastu baru ambik Mona kat rumah dia.....

then, terus gerak ke airport.... time ni yang sedih ni.. yelah, sejak kawin ni lah 1st time berpisah dengan suami..... siap pesan2 kat en ajip lagi :
1. papa jangan noty2 taw....
2. kemas bilik cam biasa ma buat.. kemas katil...
3. nanti tido pelok bantal peluk haha....
4. bla bla bla (entah, aku tak ingat dah apa yg aku pesan)...

... sambil tunggu Mona keluar rumah, sempat lagi posing ala-ala hindustan haha.. layannn...

.... with Mona...

.... pose wajib ni... mesti posing ngan en ajip.. almaklumlah, nak berpisah hehe...

... babai papa.... tak nampak cam sedih pun, cam suka ajer haha...

... ala lala... ciannya dia... mesti sedihkan.. ke papa suka sebenarnya ma takde.. baikk cakapp, kalau tak buat munciung panjang....

3 yang komen:

viruspadu said...

alolololo

siannya dia kene tinggal

peluk tiang pun jadi la yer
hikhikhik

Anonymous said...

huhuhu..
sedeynya kena tinggl wat 1st timenya..
huhuhu..

mlm tdo pluk bntal pluk je..
tp best..
sbb bntal tu lg besar..
wakakakka..


~aku yg pluk bntal 2 mlm~

~~@lyci@~~ said...

aunty virus
tulah pasal.. sedih ajer nak tinggalkan dia.. tapi bila sampai sana trus lupa haha...

papa
ciannya papa peluk bantal peluk jer mlm2...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com