Nuffnang Gadget

April 2, 2008

Jom Layan Bowling...

hari Ahad lepas, en ajip moyok ajer.. yelah, lepas insiden hari Sabtu tu.... tetiba petang tu masa aku tengah siapkan makanan tengari, en ajip ajak pergi Seremban... dia kata nak main bowling.. aku orait ajer.. yelah, aku pun memang dah lama gak meroyan nak berjalan... setiap kali aku ajak waktu weekend ada ajer alasan dia... penatlah, nak rest kat rumah lah....

hmmmm, best best.... papa, lain kali kita gie jalan-jalan lagie tau.... tapi kami takdelah pergi berdua.. pergi berlima dgn along, ijam dan aweknya Shima....

layannnnnnnnnnn.....

... tengah mengatur strategi....

... alah, tak straigt pulak....

.... gaya macam bagus....

.... tapi bila baling hampeh hehe.... pa, kena training lagi ni... nak kalahkan makcik-makcik pa...

3 yang komen:

Anonymous said...

hahaha..
ye la.
pasni kita kuar tiap2 weekend..
no more luv kt umah..
hahaha..

balingan plg slow pa tgk..
hahaha..
bdk kecik lane ujung tu lg laju bola die dr ma.
hahahah..

xpe..
pasni..
blatih byk2..
ma blanje plak
hahaha..

~Aku Yg Mng Game 3~

~~@lyci@~~ said...

papa
yeye, leh kuar tiap2 weekend..
alah, kira balingan ma tu dramatik ape.. slow motion haha..

xpe2.. pasni ma belanja pa pulak yer..

~ Aku yg Kalah kepada Shima ~

viruspadu said...

tu baling kene tak tu

ke masuk longkang jer hiks

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com