Nuffnang Gadget

April 3, 2008

Sengal Time...

sejak aku download lagu ni semalam, asyik lagu ni ajer yang aku dengar..
entah, tetiba lak suka hehe...


Ella Ft. Shah - Ku Merindu

Shah:
Ku merindu,
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu

Ella:
Ku berjanji,
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku

Ku selalu, merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku

Chorus:
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu

Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu

Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu…

nota : of course lah lagu ni untuk en ajip... luv u babehhh :)

4 yang komen:

InT@N said...

lagu ni mmg besh..=P

Anonymous said...

uih..
sejak bila plak kamo lyn jiwang ni..
adoii..


~aku yg kdg2 jiwang karat gak~

~~@lyci@~~ said...

intan
hmm, beshh kan..

papa
hehe.. tetiba lak jadi jiwang...

~ aku yang teringat lagu nyanyian Adam, tp tajuk dah lupa ~

Anonymous said...

lagu Adam..
tajuk die JATUH..
best lagu tu.
hahahah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com