Nuffnang Gadget

April 11, 2008

Yippi.... Esok Cuti!!

uih, hari jumaat ni memang lambat pulak nak balik... dan mood untuk bekerja pun sudah semakin merudum.... sebabnya esok CUTI .. yipppiii.... aku memang suka time cuti sebab masa terisi bersama orang yg tersayang (hui, romantiknya aku haha...)

plan untuk weekend ni :

1. Rasa mcm nak balik kg FIL.. yelah, sejak wife no.2 En Ajip masuk klinik, kitaorang tak balik-balik pun.. dah sebulan lebih dah... yelah, dah orang tu berkabung kan tak nak drive.. pastu aku nak drive bawak keter comel aku ni tak sanggup lak tengok aku drive cam kura-kura kat Bukit Putus tu.. huhu, sob sob....
(KIV dulu... tgk plan no 2 jadi ke tak....)

2. Malam tadi papa kata sepupu dia Ijam ajak pie PD... stay kat sana.. dah book bilik..
(KIV dulu kot, tgk keadaan.. biasalah dah masuk tengah2 bulan ni poket pun dah kempis... 2 weeks to go nak dapat gajikan..... lagipun sian kat en ajip, macam2 hal bulan ni... banyak duit pakai kan...)

3. Nak jenguk orkid-orkid aku.... dah lama dah tak borak-borak ngan orkid.. sian orkid aku... lagipun tadi baru dapat cutting baru dari member forum orkid, Paradox... pos dari Sabah tu...

4. Kalau tak pergi mana-mana, nampaknya lepak-lepak ajer kat rumah... boleh manja2.. kan papa kan hehe...

so, untuk korang Happy Holiday...

daaaaaaaaaaa .....

p/s : uihhh, lagi seminggu besday aku... tak sabar-sabar.... sebabnya nak dapat hadiah dari en ajip haha.... (jangan lupa yer pa hadiah yg disorokkan dalam almari tu hehe)....

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com