Nuffnang Gadget

May 26, 2008

Babai Mona...

hari Jumaat lepas hari last Mona kat BTM, MOA...
start harini dia akan melapor diri kat pejabat baru di MOSTI...
babai mona...
waaaaa, sedihlah dah takde kat sini...

Mona ni kan kat ofis memang havoc..
kalau dia takde tu memang terasa lah kesunyian kat ofis ni...
dan kalau dia ada dari jauh dah dengar suara dia haha..
jangan marah yer Mon...

aku pun walau pun baru kat sini tapi dah MESRA dah dengan dia ni..
lagi pun dia kan salah seorang ahli merayap selain dari Ct, Lala, dan Tini...
so lepas ni pasti kita akan jarang keluar merayap kan korang kan hahak.....

to Mona,
Wish u best of luck kat tempat baru...
woii, dah naik pangkat tu jangan lah lupe kengkawan kat sini...
mana lah tau pasni kena I U I U lak nak cakap hehe...
kalau takde member nak merayap caling-caling ajer kami kat sini..
kitaorang sudi menemani ahak...
and thans for da give....

korang,
ingat tak time Mona belanja kat Secret recipe tu...
masa tu kita sibuk posing-posing..
sikit pun tak ajak Mona...
konon2 tengah berlakon lah masa tu Mona takde..
ahakkkkk, tension ajer Mona time tu...
buat muka bengang lah konon haha...

~aku yg teringat kenangan gie terengganu ngan Mona.. kena kejar ngan mamat gila masa hari Jumaat haha.. ~

.... tuan blog kena posing dulu... siap posing ngan makanan lagi tu...

.... ni Tina & Ct.. tini ni tak seofis, tapi boleh geng jalan-jalan..

... ok, Lala pulak posing...

.... cheh, tak nak menghampakan tuan yang belanja.. posing jugaklah ngan Mona... thank Q Mon..


3 yang komen:

mamy adam kimy said...

wahhh ada entry khas utk aqaq, kelesss.Teharu den membacanya ahaqs. KAlau aku tade geng nak soping nanti korang la aku carik dulu. Biala kene pusing jauh pun akan ku rempuh hehe. Korang tu kalau pi alamanda lalu2 la kat terowong tu hamik aku ek. Walau pun br jek kenal ko da mcm betaun2 kan hehe.Well aqaq kan peramah gitew :).TAk rugi ko join grup nasyid kami nih hehe. tang jumpa mamat sewel tu mmg takan ku lupa wakaka. Anyway all the best utk ko n yg lelain gak. Fren 4 eva bebeh. huhu cedey

Mamy Adam kimy said...

sat2 awat muka aku masa kat SR tu mcm ala2 minah gersang ek wakakak. KO saja tau nak sabotaj aku. Tade gamba yg lg cung ke

~~@lyci@~~ said...

masa tu itulah gambar kau yg paling cung hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com