Nuffnang Gadget

May 14, 2008

Halloooooooooooooo.....

halloooooo my friends....
sorry lah lama tak psoting.. bukan apa, cuti sakit sebab demam...
tapi syok jugak sebab ada orang jaga haha...

ni pun pergi kerja kepala rasa berat lagi ni...
tapi nak wat camnekan, demi tugas..
terpaksa jugak lah...

takde entry baru lah...
sajer jer nak tepek gambar orkid aku yang baru berbunga....
nak tengok gambar orkid lagi klik lah kat sini ...
yang bestnya kan ada orang tolong siramkan time demam dulu..
tq ye sayanggg....



2 yang komen:

InT@N said...

helo my sis...
demam ek?? same le kte pun demam.. skang pun mmg musim pns r...smpi pns dlm jd nye...
cantek nye orkid...my mum pun minat orkid gak..

Imran Yusuf said...

Alycia,

Memang orkid cattleya ini seperti yang di dalam blog alang tu... :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com