Nuffnang Gadget

June 9, 2008

Majlis Kahwin Ode...

Tarikh : 1 Jun 2008 (Ahad)
Tempat : Pantai, Negeri Sembilan

actually majlis ni dah lama dah.. tapi aku tak sempat nak upload... kira macam dah basi lah entry ni... tapi aku tak kira, nak upload jugakkkkk... suka atilah kan, blog aku hahahaha....

ni majlis kahwin Ode (bapa saudara kepada hubby aku a.k.a en ajip)...
ni lah 1st kenduri yang aku join belah hubby aku lepas kawin... mula-mula macam cuak jugak, alamak boleh bawak diri ke ni... yelah, dengan diaorang smua pun tak berapa kenal lagi.... tapi aku dah siap dengan motto aku .. REDAH JER.. (gaya cam Nadia AF6 gitu hihi)...

mula-mula aku malu-malu, segan-segan.. tapi dah lama-lama barulah kenal dengan diorang.. hui, dari makcik, pakcik, sampai sepupu-spapat smua gila-gila... memang otak tak leh pakai punye.. so, tak mau story panjang... enjoy the pictures....


... pengantin diarak dengan hulubalang ...

... inilah pengantinnya.. Ode dan Mak Ode ...

... pengantin posing with ibu mertuaku dan Wan ...

... ini acara siram-siram... memang dah jadi tradis family belah hubby aku, lepas selesai je majlis mesti ada acara siram-siram... dulu masa mula-mula kawin mmg tak tau.. tapi dah kahwin ni dah get ready dah tukar baju siap-siap.. memang confirm kena siram... baru disahkan sebagai family.. layannnnn...

ok, jom kenal adik-beradik en ajip lak...

... ni Along, kakak yang sulung ...

... ni pulak Kak Ngah (no. 2) dan Abg Man (no.3)...

... ni pulak posing with Kak Ngah dan Acik (no. 4)...

... ni en ajip dan isterinya, sape lagi kalau bukan aku hehe.. sebenarnya en ajip anak bongsu (no.5).. aku pun jadi menantu bongsu lah.. tu yg jadi manja sikit hehe...


1 yang komen:

shaifulsafar said...

hi alycia...

huhuh...pendekar ajip!...untung la ade hubby pendekar....terbela la sikit...AWAS kepada yang ada hati nak kacau alycia...hahaha

thanks la jadi visitor my blog...hehehe...actually blog ni hanya diwar2kan kan fotopages je...selain tu kawan2 rapat...tak de la nak advertise kat mana2....hehehe...

pasal auni nih.....entah la...memang dia suka bergambar...agaknya dia paham abi dia nih photographer kot...tak nak bagi kecik hati...hihihi...then...ummi dia pun dulu mmg photogenik...nak buat cam ne...hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com