Nuffnang Gadget

June 26, 2008

Nyum Nyum Nyum...

Ahad lepas hari bersama keluarga...
we all pergi JJ S2.. memang plan nak tengok wayang...
aku nak tengok Kungfu Panda.. sebab suka tengok panda yg kiutt tu...
tapi sampai-sampai sana Kungfu Panda dah full book.. c
cuma kul 10.00 mlm jer yg kosong..
so, terpaksa lah tengok citer lain...
en ajip pilih cerita Get Smart.. memang bestttt.. kelakar giler...
aku yg jarang tengok movie gelak kuat2 ni pun boleh terbahak-bahak...

abis movie terus kitaorang round kat JJ...
pastu en ajip ofer nak belanja kat Secret Recipe..
sebab haritu dah swear kan nak belanja sempena
bersday aku + hari ibu + hari bapa (opssss, ni apa kena mengena lak ni..)..
apa-apa pun layan...
of courselah pilihan aku Blueberry Cheese Cake + Green Apple Juice...
nyummmyyyyyyy... cedapppp...

... TQ papa...

~ pasni aku nak belanja en ajip lak sempena doble joy.. yg triple joy blum lagi :) ~


1 yang komen:

Anonymous said...

best kn mkn kek..

tp yg plg best..

yg tu..

alaa..yg tu..

yang kotak putih n biru tu..

hehehhe..

~aku yg alway ckp TRYING TO QUIT..tp jdnya TRYING TO KIUT~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com