Nuffnang Gadget

July 3, 2008

Jalan-Jalan Carik Orkid...

wah, kan lepas week aku dah uar-uarkan nak ikut Rombongan Cik Kiah ke ladang orkidkan.. memang bestt ikut rombongan tu...
dan banyak jugaklah aku memborong...
takpe, nnt pasni 2 bulan tak beli orkid...
JANJI (ini perjanjian ngan en ajip hehe..)
dan yang bestnya dapat jumpa dan berkenalan dengan forumer Home and Gardening..
yang join masa tu Puan Mod a.k.a Alifinara, sarahaisyah, Ser3ndIpIty, alycia (akulah)
dan diketuai oleh Sifu S_anuar..

~ aku yang nak pujuk en ajip nak bwk orkid kat rumah baru ~

... Huh, tak sedar diri dah jadi Mak Yong, semangat posing kat ladang orkid ...

... Inilah hasil borongan ...

... Ahli Rombongan Cik Kiah ...

... Antara orkid yang dibeli ...


1 yang komen:

Imran Yusuf said...

Alycia,

Wah... borong, borong, borong semuanya.... duit habis tak apa, asal puas hati melihat orkid yang cantik-cantik itu... ha ha ha..:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com