Nuffnang Gadget

July 31, 2008

Lamanya Tak Update...

wahhhhh... lamanya aku tak update blog...
sorry ye kengkawan... aku bukan ke mana-mana..
AKU MASIH DI SINI chehhhhhhh...
cuma keadaan sekarang aku kurang sihat...
mungkin ada yang dah tau dan mungkin ada yg masih belum tau..
takpelah, orang kata berita baik elok disampaikan...

sebenarnya aku sekarang sedang mengalami alahan yang teruk...
alahan orang mengandung... morning sickness yang teruk..
jangan tak tau, rekod kerja aku sekarang ni pun teruk gak....
dalam seminggu tu mesti ada MC.. kalau tak MC aku EL (emergency leave)..
kadang-kadang malu jugak dengan kengkawan opis..
tapi nak buat mcm mana.. dah memang aku tak larat...
korang doakan lah agar aku dan beby sihat yer...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com