Nuffnang Gadget

July 11, 2008

Tak Sihat...

sorry geng...
lately ni aku tak dapat nak update blog...
almaklumlah perubahan hormon ni, aku mengalami morning sickness yang teruk..
ingat kan dulu ok jer, tak mabuk apa-ape..
ingatkan en ajip jer yang kena..
lepas dia elok dari demam, terus aku pulak yang kena..
lagi teruk... sehari tak tau berapa kali muntah..
pening-pening tu jangan cakaplah kan..
sekarang ni pun aku dah selalu jer cuti sakit..
kalau tak larat gie klinik aku buat Emergency Leave..
harap-harap member-member kat opis faham...
kadang-kadang rasa bersalah jugak sebab tak dapat nak siapkan kerja...

bersalah gak kat geng-geng merayap aku..
sekarang selalu jer tak dapat nak join diaorang gie merayap..
aku duk terperuk jer kat opis layang pening..
takpe2, korang tunggulah aku dah tak muntah2 lagi...
aku ikut jer korang mana nak pergi...
tungguuuuuuuuuuuuu....

korang doakan aku yer semoga diberi kesihatan yang baik.. Amin..

~ aku yang tengah layan makan nasi ayam sensorang kat opis huhu~

2 yang komen:

InT@N said...

haiii...take care urself n bby k...=>

siti said...

kesiannye GENG RAYAP aku sorang ni...memang tak rayap dah sejak die muntah-muntah nie..takpe...biase la tu...pembawakan...nanti dah okey, kite pi jalan2 selalu yekk..sesungguhnya mmg dah lama x outing...huhu...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com