Nuffnang Gadget

September 18, 2008

Arini Gie Check Up Lagie...

harini aku pergi check up ibu mengandung..
so, minggu ni dah masuk minggu 18 dah..
sebenarnya kali ni nurse nak review HB aku sebab last check up bulan
lepas HB aku jatuh 10.6 dari 11.4..

so, result harini :
- HB dah naik 11.1.. so, kira ok lah tu.. nurse advice makan makanan
yang kaya zat besi macam kerang, hati, limpa, buah jambu batu,
belimbing besi..
- hari ni dapat dengar denyutan jantung beby... wah, excited sangat..
mula-mula tak tau nurse nak buat ape, lepas tu nurse cakap nak dgr
heart beat beby mula lah aku seronok..
maklumlah, pengalaman pertama hehe.. jakun sikitt..
- lepas tu nurse advice minum susu 2 kali sehari...

nanti, bulan 10 datang lagi..
masa ni jumpa doktor sebab doktor nak scan...
nanti boleh tau beby boy ke girl ..
apa-apa pun aku doakan semoga aku dan beby sihat walafiat..
Amin.

6 yang komen:

InT@N said...

take care..

Norsya said...

hopefully arything going fine..wish have a baby boy..hehehe..:P

ghimau said...

oo baru aku tahu.. tahniah zura.. semoga anak ko jadi anak yang soleh/solehah.. amin..

alia said...

alicia...

moga d permudahkan segala urusan...amin


letak la gambar terbaru tgh pegnan nie...kata org ibu mengandung muka naik seri...

@in said...

kak... kembar ke atau sorang tu?..ahakss...

take care... peknen ni mmg teruja je kak. time shopping barang baby lagi la semua ras anak beli...

SiKecil Yg Nakal said...

dh 4 bulan ek..

cm xcaya je,..

perot kecik je..

hehehehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com