Nuffnang Gadget

September 26, 2008

Selepas...

Wah, malu lah nak buat entry ni... tetiba lak jadi segan..
konon-konon nak buat macam Jom Bersama Eric lah kan..
ada sebelum dan selepas make over hehe...

kami beli perabot biasa-biasa jer...
bak kata orang baru nak setup life .. nak hidup berkeluarga...
belum mampu lagi nak beli Fella Design ke, Casarini ke huhu...
perabot ni kami susun macam ni dulu...
nak hias-menghias belum lagi lah..
lepas ni boleh serbu Jusco carik barang-barang hiasan lak hehe...


... ni lah set sofa tu.. beli yang simple L-shape.. lepas tu combine dgn kerusi panjang .. depan tu kami biarkan kosong sebab senang nak lepak-lepak.. sila abaikan bantal yg tak susun tu ...

... ni kabinet TV pulak ... opss, nampak lak kain tak sempat lipat hehe ...

... ni meja makan ... beli yang kerusi 4 ajer .. yelah, kami kan family kecik.. tak payah lah nak beli besar-besar dulu .. kalo family serbu nanti kena makan kat bawah hihi ...

... opsss, tuan blog nak interframe kat perabot baru .. giler glamor tul tuan blog ...

3 yang komen:

shaifulsafar said...

hi zura.... lama tak komen kat blog zura nih...hihi...selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya juga.... wah...tahun ni beraya dirumah sendiri ya.... ahh...jelesnyer... umah baru kami tak dapat kunci lagi....

viruspadu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p

Anonymous said...

uih..

dh ada perabot..

bestnya..

tp mkn bersila gak lg best..

bersila depan tv..

tgk drama..

hahahaha


~Aku Yg Lyn Buka Dpn Tv Slalu~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com