Nuffnang Gadget

October 21, 2008

Dia Kameraman ... Aku Model Haha...

petang Ahad lepas tak tau nak buat apa kat rumah..
so, sengal-sengal pergi Alamanda nak tengok wayang..
tapi movie lambat start pulak...
sambil-sambil nak tunggu movie start, lepak-lepak taman kat Alamanda..
en ajip memang gila ambik gambar..
nak tak nak aku lah terpaksa jadi model hehe..
sengal jer kan..
sampaikan orang kat taman tu tengok jer aksi kitaorang...
macam betul-betul ada sesi photoshoot haha...
so, en ajip nak tunjuk lah skit-skit skill fotografi dia..
takpelah papa.. mula-mula pakai compact kamera dulu..
sok-sok bila ada duit kita beli LSR pulak yer...


... cheh, bab-bab posing bagi kat aku hehe ... tak sedar diri 'mak buyung'...
... I like this photo ...

... tara... inilah hasilnya ....

3 yang komen:

shasha said...

lawa lawa...

Mamy Adam Kimy said...

wahhhh kemain lg beposing ek hehe
pakai baju nih br nampak perot ko. Weh nak gamba masa jamuan aritu. emel eh. Tq

shaifulsafar said...

mak yung....

silap tuh...bukan LSR... SLR atau DSLR yang sebetulnya....hehehe....

actually sekarang ni dapat beli compact kamera yang bagus pun boleh capture gambar yang cun....

nanti bila dapat baby.... mak yung leh la realisasikan "photo mama".... like saiful nang said.

best regard,
www.shaifulsafar.com
shaifulsafar.blogspot.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com