Nuffnang Gadget

October 17, 2008

Huhu... Dah Tembam ...

semalam aku pergi check up ...
biasalah sekarang ni setiap bulan jer kena gi check up ibu mengandung...
setiap kali check up kena timbang berat..
so semalam aku timbang..
dah naik ma 2.5 kg...
dulu berat aku 43.3 kg.. sekarang 45.8 kg..
nurse siap tanya lagi kenapa naik banyak sangat...
aku pun selamba jer cakap sebab aku dah kuat makan hihi...
nurse tak bagi naik banyak sangat..
seminggu mesti naik 0.5 jer..
kalau lebih takut nanti aku kena kencing manis..
sebab history family aku memang ada kencing manis....
nanti lagi 2 minggu kena datang check berat badan lagi...
kalau naik jugak nanti kena minum air gula nak check kencing manis..
waaaa, tak nak lahhhh....

papa, camne ni nak kurang makan...
bukan ma yang nak makan... beby yg kuat makan hehe.. (politik..)

... semangat suruh ofismate tolong ambik gambar .. tapi tang perut tak nampak lak.. xpe, nnt aku pakai baju preggy yg betul2 ekkk...


2 yang komen:

shasha said...

ala...keciknya...cam tak pregnant je..

@in said...

mana yang tembam nyer..tak nampak punnn...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com