Nuffnang Gadget

October 24, 2008

Jamuan Raye Opish...

huhu, bulan ni memang adalah bulan untuk menggemukkan badan..
lagi lah nanti badan aku jadi bam bam bam...
tapi takpe, aku bam bam pun ada sebab kan ...
kira alasan memang logiklah kan hehe...

Hari Isnin lepas opis aku buat Jamuan Raye..
huh, memang hari tu aku melantak sakan...
semua aku nak rasa.. macam-macam ada..
satay, ketupat, lemang, rendang, laksa, laksam, lontong...
tak masuk lagi dengan kek dan kuih muihnya...
lantak lah kan kalau nurse kata seminggu aku leh naik 0.5 kg jer..
bukan selalu dapat makan camni hehe...

... tuan blog potong lemang pun boleh posing2 lagi ...

... ni pulak CT tukang buat kek nak interprame gakk...

... sebelum makan kena dengar ucapan dari bos dulu ...

... majlis ni jugak sempena meraikan perpindahan Bos Seksyen aku, En. Sulaiman.. good luck boss kat tempat baru...

... overkan makyung.. siap posing2 lagi kat makanan lagi ...

... posing ngan mak yung jugakk, Mona ...


1 yang komen:

Anonymous said...

mama mkn byk..

apa ar...



~Aku yg slalu share minuman ngn Bini aku..Petua org lama..~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com