Nuffnang Gadget

October 14, 2008

Makan-makan Pertama ... - Part II

so, selesai acara preparation..
lepas ni nak tunggu tetamu datang pulak..
diaorang janji nak datang pukul 4.00 ptg..

tunggu punya tunggu, adik aku yg mula-mula sampai pukul 5.00..
pastu mak aku lak datang...
lepas makghrib baru pakcik, makcik, sepupu-sepapat, anak buah datang...
semua nya 6 kereta...
memang meriah tul rumah aku malam tu..
aku pulak tak menang tangan ke depan ke dapur tengok apa yg kurang...

so, kalau ada yg terkurang tu maaplah yerk...
acik pun baru 1st time buat open house hehe...
takde pengalaman lagik..
harap-harap semua nya enjoy malam tuh...
lepas diorang balik jer aku ngan en ajip terus terbongkang..
penat toksah citer lahh...
nasib baik esok hari ahad.. boleh kemas-kemas dan rest...

... eh eh Bismi pun datang rumah mama gak ...

... antara tetamu yang datang ...

... makan time ... sorrylah yerk, rumah sofa kerusi acik semua comei-comei .. terpaksalah bersila kat bawah ...

... ada jugak yg makan kat balkoni sambil hirup angin malam hehe ...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com