Nuffnang Gadget

October 7, 2008

Ye Ye.. Raya....

salam semua...
sorry yer you all.. lama blog tak berupdate...
harini aku baru kembali bertugas....
tapi biasalah kan bila dah cuti lama ni...
mood nak kerja tu memang lambat nak warm up..
so, harini aku nak mengupdate blog jer hehe..

amacam sambutan raya tahun ni??
bagi aku alhamdulilah.. syukur sebab dapat meraikan hari lebaran ni bersama
insan-insan yang tersayang...
lagi pun tahun nih suasana raya tu lain sikit sebab 1st time beraya sebagai isteri..
memang syahdu lah kan sebab pagi-pagi raya salam dan mohon maaf kat suami dulu...
yang best lagi dapat beraya dengan family belah mertua jugakkk...

ok, jom kita cerita pasal raya...
tahun ni raya pertama aku beraya kat rumah family aku dulu di Mantin...
kira ni dah buat perjanjian lah setiap tahun kena gilir-gilir...
tahun depan raya kat rumah mertua lakkkk kat Pilah waaaaaaaaa....
tapi yang best lagi tahun ni aku beraya sebagai 'mak buyung'...
kira alhadulilah penyakit 'mabuk' aku nih dah ok menjelang raya..
maknanya aku memang melantak macam-macam lah raya nih...
semua aku bedal... rasa dah tak muat kain dah nih....

dan lagi best tahun ni family aku dah bertambah lagi 2 orang..
pertama suami aku..
dan yang kedua anak buah aku...
so, makin ramailah bila berposing...
haaaa, tahun depan jangan lupa ekkkk tambah lagi sorang...
beby dalam perut aku ni pulakkk hehe...

ok, jomlah melayan gambar...

... ni posing pagi raya... alang, acu, mama, aku dan en ajip ...

... ha ni baru complete ... family besar aku... dah bertambah dah lagi 2 orang ...

... aku ngan en ajip... tahun ni tema purple ...

... ni family adik aku lak ... pun sama gak ikut tema purple ...


... kami adik-beradik posing ngan mak aku ...


... ni turn biras-biras lak ngan alang ... eh, Bismi pun ada skali ...

1 yang komen:

InT@N said...

alaaa tomei nye bismi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com