Nuffnang Gadget

November 13, 2008

Kena Tag...

tadi dapat call dari Mona ..
tetiba jer kata dah kena tag..
aku pun bukak blog Mona tengok apa yg ditagkan..
ohhhh... rupa-rupanya begini .....

rules are :
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair/scarf...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 5 people to do this


i. ShaSha
ii. Ain
iii. PayaRumput
iv. Viruspadu
v. Alia

nasib baik aku bukak blog lepas semayang tau..
so, memang dah siaplah touch up ..
takdelah nampak muka sememeh hehe ..
ini aku ambik pakai kamera handphone jer nih..
malulah acik kalau pakai kamera betul2...
kang apa lak orang-orang kat opis kata ...
takdo kojo ko mak yong ni hehe...




5 yang komen:

nizza-abira said...

baru jwb tag ye...

lps ni jwb tag dr saya lak yer... :)

SiKecil Yang Nakal said...

lawanya..

manis...

eheheh

shasha said...

ala...kn tag ke?..heheh..nanti sha buat..

payarumput21 said...

TAG lagi??? laaaa.. kena buat ke?

ghimau said...

:) Ko apa kabar skang ni?

Aku dah update blog.. sila lah lawat :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com