Nuffnang Gadget

November 7, 2008

OK ke KO ?????

sekarang aku try pakai shawl (alah, selendang panjang tu) gie kejer..
tapi tak taulah muka aku ni sesuai ke tak pakai tudung mcm nih..
sebab tengok corak tudung mcm ni cantik2 ...
lagi pun kat sini ada sifu yg pakai tudung camni hehe (jangan mare ekk tini)..

kalau korang kata ok, pasni aku beli lah tudung ni banyak2..
papa, jgn lupa komen ekkk..
sebab mama selalu pakai tudung time papa dah pergi kerja..
pastu pa balik kejer ma dah bukak tudung dah..
kalau komen bagus, papa tolong belikan ek hehehe...

... cuma aku masih belajar cara nak kemaskan lipatan tudung tu .. sifu, tolong beri tunjuk-ajar ...


3 yang komen:

payarumput21 said...

Salam..

Tudung Shawl..??? Senang nak pakai.. just that bila dah biasa mungkin tak rasa mcm alien.. hehehe..

I pun pakai tudung tu.. all my fren kata its fashionable and ringkas..

Tah yea ke tidak.. ntahlah..

Salam perkenalan..

:-)

Anonymous said...

lawa..


~Aku Yg Teringat Time Shoping kat Jln TAR Dulu~

Puteri Mona said...

aku pun tgh tambah koleksi
tapi aku kene pakai anak kat dalam (sila rujuk blog hehe). Kebetulan sama lak entry kita :). Asal selesa n memudahkan LAyannn.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com