Nuffnang Gadget

December 2, 2008

An Evening In Paris ...

wahh, tengok tajuk memang tak tahan ahakkk..
sebenarnya weekend selalu tak tau nak buat apa..
dan sebagai aktiviti riadah aku ngan en ajip suka jalan-jalan kat taman sekitar Putrajaya nih..
lagi pun berjalan kan sebagai satu senaman utk org pregnant mcm aku ni..
sambil-sambil tu en ajip angkut lah sekali kamera ngan tripod tuh..
boleh gak lah layan-layan berposing...
sambil menajamkan skill ambik gambar...
macam biasa aku akan disuruh menjadi model hehe...
cuma tema kali ni 'An Evening In Paris' lah..
rasa mcm betul-betul kat Paris hehe..


... ni budak arab mana ntah.. tengah aku posing2 dia ngendeng2 kat situ.. terus ajak posing sama..
... nasib baik aku tak masuk celah-celah bunga tu ...

1 yang komen:

InT@N said...

amboi2...real cm kat paris jek...comey la akk ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com