Nuffnang Gadget

December 1, 2008

Tag Dari Nizza-Abira...

actually tag ni dah lama dah dapat dari Nizza-abira...
cuma harini baru rasa sempat nak jawab tag nih...
nasib baik tag nih sonang yo..

rules :
snap work station anda then...
taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila,
ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...
lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...
pass la pada siapa-siapa..

jeng jeng jeng..
ha nilah workstation aku..
psttt... wallpaper tu siap letak gambar budak comei lagi..
biar hari-hari aku dok pandang... biar beby dalam perut muka cam tu hehe...

malas lah nak tag sape-sape.. so, saper rasa-rasa nak tunjuk workstation tu dipersilakan lah yerkkk....


1 yang komen:

payarumput21 said...

Salam

Alycia.. Wah!! terpegun melihat Workstation orang tu.. Kemas..

ehem.. ada TAG utk Alycia.. :-)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com