Nuffnang Gadget

February 13, 2009

Cuppies...

sebenarnya lama dah nak buat entry ni..
tapi manjang tertangguh jer...
baru-baru ni aku ada order cuppies dari Kak Ana..
rasanya dah 4 kali kot aku order dari Kak Ana..
memang bestt rasany dan decoration pun cantik-cantik gak..
lagipun senaang nak ambik, dekat Putrajaya jer...
aku tak sempat nak snap gambar...
so, aku copy jer gambar ni dari blog Kak Ana..

cuppies untuk hantaran kahwin Makteh aku :


cuppies ni pulak aku sajer-sajer oder..
teringin nak rasa..
kebetulan tengok kat blog Kak Ana ada extra cuppies..
terus jer cakap kat Kak Ana nak booking...


so, lepas ni sape-sape yg berminat nak order boleh tengok blog Kak Ana yer..

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com