Nuffnang Gadget

February 4, 2009

Nightmare....

korang....
aku semenjak dua menjak nak deliver ni selalu na mimpi ngeri...
pastu ngigau-ngigau...
sian kat en ajip...
selalu jer terjaga bangunkan aku yang ngigau-ngigau huhu...
siap kata lagi "macam manalah papa nak tido berkualiti..."
hehehe....

orang kata time pregnant ni memang ada benda-benda halus suka kacau..
ye ker?? aku tiap-tiap kali nak tido baca Bismillah 21x, baca ayat qursi..
tapi tetap mimpi gakkkkk..
huhu takuttttt...

ada satu malam aku mimpi tengah bersalin....
memang betul-betul rasa beby kuar kat bawah tu...
pastu aku siap jerit-jerit lagi cakap "papa... beby dah kuar......."

mungkin korang ada tips or pengalaman sama mcm aku...
meh lah kongsi sama- sama....

~ pasni tiap kali nak tido basuh kaki banyak2 kali hehe ~

5 yang komen:

© Opah De said...

Alycia cayang...
Bila nak masuk tidur, ambik air sembahyang tau. Jangan tidak. Lepas tu, baca ayat Kursi. InsyaALLAH, tak akan diganggu oleh makhluk halus atau syaitan yang suka mengacau mimpi kita.

payarumput21 said...

Salam..

Alycia.. wah! mcm sama je mimpi akak ngan kamu time mengandunkan danial 10 tahun lepas..

Siap tolak ayah bebudak ni tengah2 malam lagi suruh sambut baby.. hehehe..

Mimpi cuma mainan tido.. Insya Allah.. ingat baik.. baik la jadinya..

:) Semoga semuanya selamat yea..

Ogy said...

Salam! Alycia awak terlalu memikirkan sangat keadaan nak bersalin kot? tu yg terbawa-bawa dlm mimpi tu.
Jgn fikirkan sangat ya kena banyak rileks, First delivery ni memang mcm2 dlm fikiran kita jgn fikirkan sangat.
Ogy Doakan semoga semuanya selamat.

~~@lyci@~~ said...

tima kasih smua....
ni nasihat dari orang yg dah ada pengalaman nih..
tima kasih..
Insat Allah.. alycia akan ikut..

Anonymous said...

haha...

cmne nk dpt tdo yg berkualiti..

wakkaak..

adoii..

tgh mlm kena kejutkan ma suma..

adoi..

apa ar ma ni..

mcm2..


~aku yg tdo x cukup 8 jam sehari~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com