Nuffnang Gadget

April 23, 2009

Adam Dah Botak...

Sabtu lepas kami bawak Adam pergi kedai gunting...
pergi botakkan rambut adam..
yelah, rambut adamkan sejak lahir memang macam ala-ala nak takde..
so dari biarkan macam tu baik botakkan..
biar tumbuh rambut baru...
lagi pun plan nak buat kenduri cukur rambut adam lambat lagi...
dekat nak puasa sok sekali ngan kenduri sambut puasa...
rasa-rasa time tu rambut adam dah tumbuh kot hehe...

mula-mula adam tido dalam kereta..
so, rasa macam takde masalah lah nak botakkan rambut dia..
sekali dah nak sampai kedai dia jaga pulak..
so, dah alang-alang sampai pergi ajerlah botakkan rambut adam..
adam memang lasak... susah betul nak suruh dia diam...
mula-mula bagi susu dia diam sekejap..
pastu bila susu dah habis dia start lasak balik...
terus suruh papa ambik kamera shot gambar adam..
terus dia diam..
ooooo, rupa-rupanya anak mama ni suka bergambar..
ikut perangai saper lah ni yerkkkk hehe....

... adam sebelum botak.. pandai adam pandang kamera ...

... dah start cukur .. ngilu betul aku tengok pisau cukur tu ...

... adam dah start nangis dah ... dia rimas ...

... bagi susu pulak ...

... tadaaaaaaaaaaaa... rambut adam dah takde ...

4 yang komen:

InT@N said...

alamak hero akak dh botak....tomeiii =>

Ogy said...

Tahniah Alycia dah ada org baru!!!
Amacam seronokkan ada baby nie, ceria jer rasa.
Take care.

Anonymous said...

die ikot perangai mama die

suka bergambar

hahahahah


~aku yg kena jd photograpger~

nizza-abira said...

kebanyakan baby sekarang memang pandai bergambar kan,hihi...
Apapun adam tetap hencem :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com