Nuffnang Gadget

April 21, 2009

Adam Pergi Tengok Pantin...

hari sabtu lepas 1st time kami bawak adam kuar pergi jalan...
masa ni genap usia adam 2 bulan...
dalam hati aku berdebar-debar jugak lah kot-kot dia menangis meraung-raung...
kami bawak adam pergi majlis kahwin kawan papa kat Shah Alam...
dah ada beby ni kena siap awal-awal..
tanya papa nak gerak kul baper...
pastu nak kena siapkan barang adam dulu dengan baju & susu..
pastu mama dia bersiap pulak...
mama pun kena gak lah siap lawa-lawa.. kata nak jadi Hot Mama kan huhu...
pastu siap kan adam lak...

sampai kat Shah Alam terus letak kan adam kat dalam stroller..
adam ni jenis yang dia tak suka orang pegang-pegang dia sangat..
dia cepat rimas... so nak bagi dia diam letak dalam stroller..
memang baik betul adam kat majlis tu.. tak nangis langsung..
very the good boy... dapatlah mama ngan papa makan kenyang2...

pastu kami bawak adam gie Giant Shah Alam lak...
sajer jalan-jalan cuci mata.. time ni dia dah start merengek dah...
agaknya dah ngantuk kot.. tambah dengan cuaca yang panas...
kami beli barang sikit terus balik rumah..
kat dalam kereta adam dah melalak dah.. ni dah merajuk dah ni..
mama biarkan jer dia melalak pastu dia dah letih terus tertido kat bahu..
sampailah kat putrajaya trus masukkan dia dalam buai..
pasni boleh lah bawak adam jalan-jalan lagie..
mama ngan papa kan ok jer bila berjalan hehe...

... Inilah pantin nya ...

... mama posing with adam.. mama lak yg over posing hehe ...

... adam borak-borak ngan papa ...

3 yang komen:

Puteri Mona said...

bebeday to u mama adam zikry.... semuga dipanjangkan umo, murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan aminnnnn :). Kejap jek baby adam da besar ek. bila la anty leh pi tgk

© Opah De said...

Comelnya Adam... hensemnya Adam... alahai baiknya Adam tak meraung-raung kat rumah pantin... he he he. Alycia... ajar anak tu cakap betul-betul. Ajar pelat lak... huhu.

@in said...

lepas ni senanglah nak bawak adam lepak2.... baik jer dia senyap.


kak, blog ain dah tukar link yer.

http://cikbunge.blogspot.com/

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com