Nuffnang Gadget

April 27, 2009

Adam Tengok TV...

sekarang ni adam dah pandai tgk tv..
kalau nak bagi dia duduk diam-diam letak jer depan tv...
pagi-pagi bangun tido terus mama buka citer kartun..
memang betul-betul good boy ...
senang mama nak buat kerja kat rumah ...
ibu kata pun adam suka tengok tv citer kartun kat rumah ibu...


.. leka betul adam tengok tv ...
... siap angkat-angkat tangan lagi ...

... close up kat muka ... kadang-kadang bole senyum sorang2 tgk tv.. so cute!! ...

3 yang komen:

Anonymous said...

ya ek

pandai tol die tu

tgk tv ek..

mlm plak..

teman papa die tgk bola plak

ahha

best2..

ada member..



~aku Yg Xlarat Bgn Tepok Adam~

sensei said...

comey nyer dadam tgk tv..
haha syok sniri plak 2..
kunun2 die sniri la yg phm citer 2
ha...nnt blk umh nek ma..
dadam ajaq sket kak timi tgk tv yer..
jgn sbk nk mrayap yo kek umh 2...
sopan la sket cm dadam ni kn..
hikhik..
gud boy! syg dadam...

Puteri Mona said...

alalalla pandai tgk tv ye hehe. Tapi kan zur tak elok tau sebenanya kasik budak besar adam nih duk pan tv sgt. Mmg dia akan leka but nti dia ada potensi nak jd hyper active bila da besar huhu. Doctor la yg cakap camtu. Masa Adam dl mmg aku bia dia tgk tibi tapi hafiey ni aku tak kasik sgt. Nk tgk pebezaan bl da besar huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com