Nuffnang Gadget

April 20, 2009

Hai... I'm Back!!!

hai all... I'm back...
rindunya dengan blog ku ini... dan dgn kawan-kawan semua..
alycia baru jer masuk kejer harini...
masuk kejer maknanya dapatlah update blog...
kan alycia cuti berpantang kat kampung...
kat kampung manalah ada pc dan line internet bagai...

dan yang tak bestnya harini kena tinggalkan baby Adam kat baby sitter dia...
nasib baiklah alycia dan train hantar dulu next week masa cuti..
so, takdelah dia menangis lagi... dia dah kena 'ibu' angkat dia...

ok, banyak benda lagi nak citer..
maklumlah 2 bulan simpan cerita...
cerita tentang alycia.. baby adam..
jangan korang muak lak yer dengar cerita alycia hehe...

~ aku yang kembang orang puji aku dah slim huhu ~

... amacam, dah seperti dulu ker hehe ... boleh jadi hot mama tak hihi ~


2 yang komen:

shaifulsafar said...

hepi belated besday utk auntie alycia jugek.....

selamat berblog kembali!

nizza-abira said...

wah!
dia dah balik keje lah
rasa mcm kejap je dengar alycia baru bersalin
La ni dah naik keje :)

Selamat bekerja ye...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com