Nuffnang Gadget

May 20, 2009

Adam Zikry meet Amar Hafiey...

semalam dapat jugak mempertemukan 2 hero kecik ni , Adam & Hafiey...
semalam Mummy Mona datang rumah aku dengan Abang Adam, Baby Hafiey dan bibik..
sajer jer datang nak tengok Adam..
sambil-sambil tu Mak Buyung a.k.a Tini pun join sekali with mr. hubby & hannah..
meriah sungguh rumah aku dengan budak-budak..
sorry lah kengkawan yer sebab ta dapat nak masak-masak bagai...
dapat hidangkan yang instant jer hehe.. tq papa sebab tolong belikan...
sekarang saper-saper nak datang rumah mama main order jer kat papa..
papa kan suke jadi runner hehe...
takpe lain kali I ajak geng merayap datang ramai-ramai kat rumah..
tapi kena tunggu Adam besar skit lah yer + dah pandai main sendiri hehe...

ohhhh cerita pasal Adam & Hafiey..
actually beza umur depa ni cuma 3 minggu jer...
Hafiey lahir awal 3 minggu dari Adam..
tapi bila baringkan sama-sama nampak macam beza 3 @ 4 bulan..
alahai, nampak sangat anak-anak ikut baka mak bapak hehe..
tapi baguslah Adam semalam.. behave jer duk sebelah Hafiey..
takde nak meragam or nangis bagai macam selalu..
lepas ni bolehlah yerk geng-geng kan 2 hero ni...


... alahai Adam comei jer baring sebelah Hafiey ...

... Adam macam biasa tetap ready bila depan kamera huhu.. ikut perangai sape lah nih ...

... ni apa kes pulak Abang Adam ngan Hannah duduk jauh-jauh ni ...

... Mamy Mona + Anty Tini + kids ...

... opssssss, tuan rumah pun nak interframe gakkk ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com