Nuffnang Gadget

May 12, 2009

Apa Yang Penting..Kerjasama!!

semalam adalah hari yang penting bagi semua ofismate ku kerana ada perhimpunan bulanan.. actually, tiap-tiap bulan memang ada perhimpunan bulanan... tapi kali ni punya perhimpunan bulanan adalah bersama YB Menteri Pertanian yang baru iaitu Dato' Noh Bin Omar... dan of course lah turn pejabat aku lak yang jadi urusetia.. so, kena berprotokol sikitlah...

kami semua adakan reherseal pada hari Jumaat.. dan alhamdulilah, semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan walaupun ada perkara yang berlaku last minute.. biasalah, dah namanya manusia kan huhu...

dan paling best theme color adalah PINK bagi wanita dan lelaki adalah hitam+putih+blazer...aku telah dipertanggunjawabkan untuk menjadi penyambut tetamu VVIP di pentas... huh, glamer makkkkkk... kata kan hot mama hehe...

layankan jerlah gambar ni...


... sesi bergambar bersama big-big bos ... ladies first ... sedondon semua berbaju pink ...


... ni turn lelaki pulak... memasing control macho ...


... posing beramai-ramai lak ....



... ni pulak sesi menggedikk.. masing-masing macam tak boleh nampak kamera ...
... nampaknya aku macam dah dapat balik mood berposing hehe ...
... gaya ala-ala model kat taman bunga... sebenarnya suka dengan decoration bunga ni.. siap ada tempayan lagi.. papa, bolehlah decorate macam ni kat rumah kita ...

1 yang komen:

Faizah_Haris said...

salam..nanti amek award kat blog saya eh...hihihi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com