Nuffnang Gadget

May 20, 2009

Co-Pilot Yang Berhemah...

pagi tadi sempat lah snap kan gambar co-pilot kecik ni...
Alhamdulilah, sejak dua menjak ni co-pilot ni dah pandai duduk dalam car seat dia..
takde macam dulu tiap kali duduk kan kat car seat mulalah melalak...
sekarang dah pandai main sendiri dah..
kadang-kadang layan perasaan sensorang..
aman sikit mama drive kereta huhu..

... Adam adam.. setiap kali mama keluarkan kamera jer mesti dah get ready pandang kamera..

... tengoklah tu .. leka main tangan.. sambil pandang jam lion dia.. papa, sape kata permainan ni tak berfungis... see, adam leka jer main jam lion dia.. good boy, Adam ...

1 yang komen:

Anonymous said...

co pilot pa gak

ahhaah

ma dok blakang skrg

best2..

ada co pilot br

kalo co ilot lama tu..

dlm keta je..

lyn tdo

ahhahaaah


~aku yg ada co pilot baru~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com