Nuffnang Gadget

May 22, 2009

Majlis Tunang Kesen Papa..

Sabtu lepas ada majlis tunang kezen en ajip dekat Pandan Jaya.. kami sekeluarga tak follow rombongan mengantar dari Seremban.. so, kami bertolak dari Putrajaya jer.. dah dekat dah.. tak payah nak pusing-pusing bagai... nasib baiklah adam ok jer masa majlis berlangsung.. tak nangis-nangis... time dah nak balik jer adam start meragam, nangis nak tido... apa-apa pun selamat bertunang untuk Along & Ju...


... budak botak yg tak meragam .. pasni adam pas lah bawak gie jalan-jalan .. jd co pilot sebelah papa yer ...

... acara sarung cincin ...
... posing with org bertunang ... dari kiri itu ibu mertuaku, Jue, makteh (bakal mertua Jue), Mak Tam ...

... mama lak nak posing dengan Jue .. yg dukung Adam tu anak buah en ajip, Huda...

... amboi adam, senyap jer duduk kat wan.. mentang-mentang lah lama tak balik kg ...

5 yang komen:

sensei said...

wawawa...dadam ni x abes2 la ngan jam lion die 2..
huh nyampah acu tgk..hakhak
smpai ke pandan mane tah..acu x ingt..sbk dok pakai jer..
kdg2 pkr blk..nk gelak kuat2..hehe
prangai sape la ni yer yg dadam ikot...

© Opah De said...

Salam Mama Adam...
Amboii... kecik-kecik lagi dah pergi tengok orang bertunang. Alycia... tak berat ke jam kat tangan Adam tu? Sian dia opah tengok... he he he.

nizza-abira said...

Bagus adam tak meragam,
nanti lg jauh mama adam bwk adam jalan kan... :)

p/s: slmt bertunang jgk buat sepupu papa adam :)

InT@N said...

huhu adam de jam lion.....
comeyyyy

~~@lyci@~~ said...

sensei :
xkan pangai mama kot hehe..

Opah De :
tak beratlah OD jam tu.. jam kapas jer tu.. cuma jam tu ada bunyi2 kalo dia goyang2 tgn.. tu yg leka tu..

nizza-abira:
confirm pasni mama dia bwk jln jauh2 hehe..

intan :
pasni jd model jam lion :p

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com