Nuffnang Gadget

May 29, 2009

Poney Warehouse Sales...

semalam aku cuti..
bukan sengaja cuti sebab nak pergi warehouse sale ni tapi cuti sebab ibu adam nak ambik halfday sebab ada hal kat sekolah anak dia.. en ajip pun cuti gak semalam sebab tak sihat pas jatuh motor huhu... so, dah alang-alang dua-dua cuti so teruslah semangat berkobar nak pergi warehouse sale.. lagi-lagi kena asap-sap sikit ngan mamykepoci kan.. lagilah semangat hehe...

untuk sesiapa yg tak tahu Poney Warehouse Sales ni dibuat di South City Plaza, Serdang dari 28/5 - 1/6 dari pukul 10.30 pg - 9.00 mlm... memang berbaloilah shoping masa warehouse sales ni sebab harga pun murah.. lagi pun baju brand Poney kan mahal.. lagipun design baju Poney cantik-cantik... dah alang-alang ada warehouse Sales ni memang aku shoping sakan lah untuk baju jalan adam.. lagipun adam memang susah nak carik baju jalan dia sebab adamkan comei.. lagi-lagi kalau nak carik jeans.. semalam tak dpt seluar jeans, tapi dapat lah 2 helai seluar bermuda.. dengan T-shirt adalah dekat 6-7 helai.. lagi lagi dapat sepasang baju Superman untuk adam.. hui, memang syokkkk.. pasni melaram sakanlah anak mama yer..

mama pun habislah dekat 200 ringgit.. hmm, takpelah demi anak tersayang.. yang syoknya masuk jer entrance terus dapat plastik beg.. memang masuk jerlah plastik mana yang berkenan.. mama dengan papa lawan-lawan pilih.. last sekali lambak-lambak kan ha ambikk kau dekat 20 helai... puaslah tapis-tapis balik mana yg tak berkenan... papa pulak boleh lagi sambil mama beratur nak bayar panggil-panggil mama kata yang ni ok tak.. mama kata alah papa dah banyak nih.. papa lagi boleh kata takpe, untuk adam pakai kat rumah... ishh papa nihhh...
dah... pasni insaf shoping baju adam... ni kira stok nk pakai sampai raya..
hehe, boleh caya ker?????

... inilah hasil borongan mama ngan papa untuk adam ...


7 yang komen:

Anonymous said...

penat oooo g warehouse sale

ngn tgh sakit suma

huhuhuhu

xpe..best2...

nnt tnya mamakepoci.

mana ada lg warehouse sale..

leh g serang

borong byk2

ahahahha


`aku yg 1st time g warehouse sale..penat oOoooo...~

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nizza-abira said...

Byknya baju adam...
Tp memang giler2 kan kalu membeli baju budak2 ni...
rasa semuanya nak amik ;)

Sue said...

wah zura...sakan betul borong nih.. :)

Puteri Mona said...

wakakak akan aku hebahkan mana2 ws pasnih keh. hamboiiii byknya baju adam... hehe. Syiokkan perabih duit utk anak :). Terasa kembang kuncup gtu

~~@lyci@~~ said...

papa:
ok.. pasni semua warehouse sale kita redah.. kt kan perbelanjaan berhemah hihi...

nizza:
betullah.. baju beby kiut2...

sue:
hai sue.. time kasih jenguk blog zura.. mmglah sue, bila tgk jer baju beby rs mcm xingat dunia hehe..

mamykepoci:
nnt bulan 7 ada anakku ws lak.. tp xtau lg katne... jom seranggg..

Farra said...

ala..tak gi poney..tp gi hytex..mmg syok la warehouse sales ..tq for ur vote!! ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com