Nuffnang Gadget

June 24, 2009

Adam Dah 4 Bulan...


kali ni mama lambat sikit nak update pasal Adam.. sorry yer Adam.. sekarang ni cerita pasal Adam lagi banyak dari mama.. over betul dari mama hehe..

ok, perkembangan terkini Adam 4 bulan :
- berat Adam 5.4 kg, tinggi 62 cm...
- dah pandai meniarap... kira pantang terlentang jer terus nak meniarap.. kadang-kadang sampai muntah sebab dah kenyang minum susu terus nak meniarap..
- dah pandai borak sorang-sorang.. kalau tinggal sorang-sorang bising betul mulut dia..
- pandai sembur air liur.. ni nak gugurkan rambut mama lah ni Adam...
- pandai tegur orang..
- pandai ketawa terkekek-kekek kalau kena geli kat perut...
- dah pandai nak suruh papa yang tepuk malam-malam.. ngan mama tak nak.. good boy Adam haha...
- dah pandai pegang, usap-usap muka mama kalau mama dekatkan muka kat Adam.. so touching...

2 yang komen:

catlina7@yahoo.com said...

happy 4-months old ye baby Adam so cute..:)

Anonymous said...

hehe alycia, sy ni catlinafly, tersalah gune account kat atas tadi hehe :) itu blog sy yg lain..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com