Nuffnang Gadget

June 17, 2009

Aipppppp, buat ape tu...

hari Isnin lepas papa Adam puase sunat... aku lak yang yoyo ohh nak puase malam tu, last-last bunyi jam pukul 5 malas nak bangun syokk sangat tido... uihh, banyak lagi ni nak ganti pose... ish ish ish pasni mesti puase....

petang tu aku tanya papa nanti buka pose nak makan ape... papa request nak meehoon singapore apsal lak name meehoon singapore aku pun xtau... so, petang tu tunggu papa balik kejer... dalam pukul 6.30 papa balik terus aku suruh dia jaga Adam.. aku nak gie masak... sambil aku bersilat kat dapur, tetiba aku dengar ada suara orang berbisik-bisik kat belakang.... tengok-tengok papa ngan Adam tengah skodeng aku masak.. yang paling aku tak tahan tengok mata Adam yang kecik tu comel jer pandang aku... macamlah paham sangat macam mane nak skodeng hehe... Adam Adam, dah macam-macamlah... at last before Maghrib siap gak lah meehoon singapore aku tuh...

... papa ngan Adam tengah skodeng mama masak ...


... taraaaa.. inilah meehoon singapore nya ... makan dgn kuah kicap, nyum nyum ...


2 yang komen:

Puteri Mona said...

alalalla comey jek, Adam ye bukan papanya hehe.

Anonymous said...

papa die x comey ke mona..

ahahahhaah


~aku yg pasan~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com