Nuffnang Gadget

June 23, 2009

Award Dari MamyKepoci ... Toce Toce ...

actually dah lame dah dapat award ni dari MamyKepoci.. tapi kena buat tag lah.. aisehhhh, nak buat-buat tag ni yang aku malas nih... tu yang lame nak nak pusblish entry ni hehe... sorry lah Mon.. anyway, thanks yer.... orang dah bagi pun banyak songeh lak hehe...

1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda - yess, ni senang jer ni...



2- 5 Fakta menarik tentang Pemberi Award ini - apsal 5 jer.. banyak pun aku bole bagi hehe..

1. Mamy kepada Adam Hakimy dan Ammar Hafiey..
2. Suka posing-posing macam aku gak..
3. Hot Mamy.. pandai bergaya mamy ni.. tak caye, jom jumpe hehe..
4. Kalau Mon ada tetiba suasana jadi havoc hehe.. meriah carey gitu ...
5. Kira kalau hari Jumaat tu waktu lucnh tak tau nak gie mana, caling-caling lah MamyKepoci.. sure ada plan pastu hehe.. kira macam leader lah ni.. wei, kata nak pas jawatan tu kat org lain hehe...


10 FAKTA @ Hobi diri sendiri

1. Mama to Adam Zikry...
2. Wife to en ajip..
3. Suka posing-posing gak.. pantang nampak kamera... sebab tulah Adam kecik-kecik lagi dah pandai posing..
5. Mama yang suka bergaya gakkk.. perempuan kan nak nampak cantik hihi.. perasan
6. Berangan nak jadi Hot Mama ... chewahh...
7. Suka bab shoping-shoping nih.. tak beli pun takpe, janji dapat window shoping.. tapi kadang-kadang terbeli gak hehe..
8. Sangat lah suka pada kasut... aku pun tak tau aku dah ada berapa pasang kasut hehe..
9. Dulu-dulu suka baca novel.. tapi sekarang sejak dah ada anak ni kurang sikit aktiviti nih.. pasni nak kumpul balik novellah...
10. Suka bunga orkid.. tapi sejak preggy dulu dah kurang sikit sebab tetiba jer tak suka tengok orkid.. tu sebab kuar beby lelaki.. pasni nak kumpul balik orkid... lame dah tinggalkan aktiviti nih..

Pilih 10 penerima award yg blognya anda sll terjah & describe tentang diorang;

1. NizzaAbira - pemenang contest yang alycia buat.. tahniah yer..
2. CatlinaFly - anak dia E-en beza sebulan jer ngan Adam..
3. AnnaSueJie - kenalan baru alycia di blog...
4. Shykin - mom to Fayyadh & Fathi..
5. Alia - pengantin baru.. buat tag tau.. jangan asyik nak honeymun jer hehe...

(Aku nak tag kat 5 orang jer lah.. )

2 yang komen:

CatlinaFly said...

wasehh..ade tag eh..k..sy KIV dulu nanti sy buat...

terima kasih byk2 atas undian tu ye..kami hargai sgt2!tq sooo veryyy much!

Shykin said...

thanks alycia.

nnt i buat k..

hrmm itu la..story fyd & fthi.

byk nk upload.

tp now bz sket..:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com