Nuffnang Gadget

June 16, 2009

Contest Aksi Menarik..


aikkkk, contest lagi.. agaknya sekarang ni memang musim contest kot.. sana sini blogger buat contest... kali ni aku jumpa blog MamA_Uzma pulak yang nak buat Contest Aksi Menarik ... hmm, layan kan ajer lah....

so, kepada bloger, jom ramai-ramai sertai Contest Aksi Menarik ni.. maksudnya anda rakam kan aksi menarik anak anda ketika tidur... contest ni bermula pada 8 June-28 June 2009 dan akan di tutup pada pukul 8 malam pada 28 June 2009... manakala keputusannya pula akan diumumkan pada 6 Julai 2009 ... terdapat 2 kategori :
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun

syarat-syaratnya adalah seperti di bawah :

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK as a banner di blog anda. - done -

2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik & upload gmbr anak anda. Sertakan perkara2 berikut:Nama penuh anakUmur anak (mengikut katogeri) ceritakan kenapa gambar itu dipilih dan slogannya skali - done -

3.Dalam entri itu pastikan anda bagitau dan link ke Mama_Uzma bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, untuk rujukan. - done-


Nama Anak : Adam Zikry bin Mohd Razif
Umur Anak : 2 bulan hingga 1 tahun

Slogan : Adam & Upin.... Tidak Dapat Dipisahkan... !


Kenapa pilih gambar ni : Adam ni sejak dapat skill meniarap ni asyik nak meniarap jer time tido.. so, untuk nak elakkan dia meniarap time tido, mama letaklah patung upin kat Adam.. Adam pulak macam dah tau-tau jer, terus jer dia tido peluk patung upin dia.. alahai, cutenya Adam dengan patung Upin tu... sekarang ni setiap malam patung Upin jadi peneman tido Adam haha..

so, kepada kawan-kawan semua jangan lupa yer sertai contest ni.. hadiah untuk pemenang adalah SHOWER MOUSE ANGEL INNOCENT & hadiah untuk si kecil juga disediakan..... hadiah juga akan di tambah jika contest ini mendapat sambutan... terima kasih kepada MamA_Uzma sebab anjurkan Contest Aksi Menarik ni ...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com