Nuffnang Gadget

June 3, 2009

Daddy's Dearest Contest...



tadi aku sajer jer jenguk-jenguk blog Isabelle.. tengok ada pulak Daddy's Dearest Contest... sejak ada anak nih macam-macam contest aku nak masuk... yelah, dah banyak kan collection gambar Adam... so, apa kata aku cuba nasib hehe... lagipun bulan Jun ni adalah bulan Hari Bapa ... dan sempena Hari Bapa ni mama nak lah buat suprise sikit untuk papa.. kan tahun ni papa 1st time sambut Papa Day kan papa hehe... tapi Isabelle kata hadiah yang dapat nanti special untuk mom.. hmmm, tak kisah lah.. layankan ajer...

so, kepada semua ibu-ibu jomlah join Daddy's Dearest Contest ni... syarat-syarat pun senang jer.. takde nak kena jawab soalan or letak slogan bagai... klik jer kat sini yer...

Scrapbooking at WiddlyTinks.com

tadaaaaaaaaaaaaaaa.... nilah gambar Adam Zikry with papa yang mama send untuk join contest ni.. lagipun gambar papa with Adam tak banyak... puas dah mama godek-godek kamera.. inilah gambar yang mama rasa unik dan sesuai sangat dengan tema Daddy's Dearest Contest... kenapa mama suka dengan gambar ni??? sebab ramai yang kata Adam masa lahir banyak ikut iras muka papa... tapi sekarang Adam dah nak masuk 4 bulan dah lain sikit dah muka Adam.. ramai lak yang kata ikut muka mama.. alah tak kisah lah Adam nak ikut muka sape-sape.. janji Adam membesar dengan sihat bagaikan johan yer sayang.... lagi satu mama suka gambar ni sebab nampak sifat kebapaan dan kasih sayang papa pada Adam... papa kan mercy lebey kan papa kan hehe...
ok, harap-harap murahlah rezeki mama untuk menang contest ni... Amin..

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com