Nuffnang Gadget

June 11, 2009

Father's Day Contest - Keputusannya...

sebelum ni kan aku ada join Father's day Contest yang dianjurkan oleh Mama Tisya ... contest ni telah secara rasminya telah ditutup pada 10 Jun 2009 pada pukul 2.00 pm.. dan keputusannya akan diumukan pada harini 11 Jun 2009..

pagi tadi aku terus jer terjah masuk blog Mama Tisya ..alhamdulilah, gambar papa dan Adam telah layak dipilih...


dan baru-baru ni keputusannya telah diumumkan.. walaupun aku takde rezeki untuk menang tapi aku seronok join contest nih... hope Mama Tisya or lain-lain blogger boleh anjur contest macam ni lagi ekkk... boleh jugaklah mengeratkan ikatan silaturrahim antara blogger... tahniah yer kepada para pemenang.. menurut Mama Tisya lebih 100 penyertaan diterima.. sungguh menggalakkan...

inilah gambar pemenangnya :


Kategori ayah - anak lelaki :

papa-naufal



kategori ayah - anak perempuan :

ayah-nabihah


ada jugak pemenang saguhati.. kalau nak tau lebih lanjut sila klik di sini ..

p/s : Insya Allah, aku akan menganjurkan satu contest tak lama lagi.. so, kawan-kawan tunggu yer info terkini dari aku... daaaaaaaaaaa...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com