Nuffnang Gadget

June 25, 2009

Hot Mama Contest..

Ha.. ada contest lagi.. sekarang ni tengok macam-macam contest yang blogger buatkan.. kali ni Mummy Qis pulak yang nak anjurkan contest.. yelah, sebelum-sebelum ni contest asyik Adam ngan Papa jer yang join... kali ni biar mama pulak nak join.. mama pun nak glamer jugak.. kan mama berangan nak jadi Hot Mama hehe..

ok... untuk pengetahuan semua Mummy Qis ada menganjurkan Hot Mama Contest untuk mama & beby dalam perut... bermula dari 22 Jun - 7 Julai 2009... hadiah yang menanti memang best yang ditaja oleh Mummy Qis iaitu telekung bersulam... so, jom ramai-ramai kita memeriahkan contest ni.. lepas ni boleh selak-selak gambar time perut memboyot tu yer :)..
syarat-syaratnya :

1. Jadi follower Mummy Qis - done -

2. sila add banner di atas pada sidebar ye.. - done-

3. buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali picture mommy dgn perot nye... - done -

4. link kan blog Mummy Qis. sila tinggalkn komen bila dh siapkn entry ye.. - done -

so, alycia time pregnant memang suka berposing.. lagi-lagi en ajip kan suka ambik gambar.. jadi nak tak nak terpaksalah bini kesayangan dia ni jadi model dalam hati bangga hehe.. so, dalam banyak-banyak gambar alycia pilih gambar yang ni...

tarraaaaaaaaaaaaaaa.....

*

*

*

*

*


gambar ni ambik masa preggy 31++ weeks.. baru lepas bersiap-siap nak pergi rumah kenduri kahwin rumah bos.. pantang nampak kamera jer terus cepat-cepat posing... masa preggy memang excited ambik gambar sebab nak tengok perkembangan pembesaran perut hehe... memang tengah bam-bam time nih.. nasib baik sekarang boleh maintain balik berat badan asal walaupun adalah kembang sana sikit, sini sikit haha..

anyway, thanks to Mummy Qis coz anjurkan contest ni...

1 yang komen:

cintaKusayangMu said...

ok...mummy qis dh dtg terjah....good luck k..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com