Nuffnang Gadget

June 12, 2009

Selamat Pengantin Baru Uncle Archnod & Anty Ayong..

Sabtu lepas bawak Adam pergi majlis perkahwinan uncle Archnod kat Sungai Buloh.. uncle Archnod ni best friend papa.. so memang wajiblah kena pergi kan... dah masuk dah tarikh dalam aktiviti tahunan hehe... masa pergi Adam ok lagi.. tapi dah nak-nak sampai mulalah Adam meragam dah ngantok nak tido + dengan panas... sampai-sampai jer terus uncle Archnod jemput kami makan... besttt wooo lauk dia.. paling best lauk sambal udang.. tapi aku tak sempat nak makan lauk udang tu sebab Adam dah start nangis dah... sian kat mama papa... anyway, Selamat Pengantin Baru buat uncle Archnod dan Anty Ayong.... welcome to da family club ahakkk...

... tengoklah Adam lena betul tido bawah kipas.. ni lepas puas menangis + panas kat luar ... siap makcik2 kat situ kata ohhhh, nilah budak yg nangis tadi ...

... terpaksalah mama duduk kat dalam jaga Adam huhu ... tak bole nak ronggeng2 ...

... bestkan lauk dia.. kalau korang tak caya cuba tengok... sambal udang tu yg aku kempunan tak dapat makan... papa, nanti carikkan mama sambal udang camtu tau ...

... inilah pengantinnya ... aik apsal lak pengapit lelaki tu cam kenal jer ... papa mane bole jadi pengapit, muka dah takde seri ahaha ...

... acara wajib .. posing with pengantin ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com