Nuffnang Gadget

June 19, 2009

Siapa Cepat, Dia Dapat...

CONTEST INI SECARA RASMINYA TELAH DITUTUP
PADA 19.06.2009 JAM 11.40 PAGI...
----------------------------------------------------------------------------------------------
INI ADALAH STICKY MODE
ENTRY TERBARU DI BAWAH YER...

ok kawan-kawan...
sebelum ni aku ada uar-uarkan yang aku nak buat contestkan... yelah, orang lain buat contest, aku pun sibuk buat contest gak huhu ... ke aku memang ngade-ngade hehe ... puas gak lah fikir contest ape nak buat, tapi no idea lah..

so, sebagai tanda penghargaan aku kepada blogger-blogger yang aku kenal, tak kenal, silent reader, sajer-sajer masuk, aku nak buat contest ala-ala kecil-kecilan ajer...
cuba korang tengok hit aku kat banner belah kiri tu : sekarang ni hit aku yang latest adalah : 1507... so sesiapa yang dapat printshot hit 1804, sila bagi tau aku yer... ada hadiah misteri yang menanti anda... alah, takde hadiah mahal-mahal sangat.. tapi bagi aku sebagai tanda penghargaan kepada blogger-blogger yang sentiasa mengunjungi blog aku nih... sekali lagi aku ulang 1804... kenapa 1804 ?? sebab ni adalah tarikh lahir aku hihi.. tapi dah lepas dahhh...

cara nak buat :

1. sila printshot page ni yang ada menunjukkan hits seperti berikut :


2. kemudian emailkan kepada aku ke alamat : deqya2000@yahoo.com dengan tajuk HITS 1804..

3. jadi follower alycia di banner :: my follower :: di sebelah kiri blog ni.. sesiapa yang dapat printshot hit 1804, tetapi tidak menjadi follower tidak akan dianggap sebagai pemenang..

ok, good luck kepada semua..


2 yang komen:

nizza-abira said...

Teruja niza nak join contest ni tp ada masalah skit
Leh tolong ajar niza camana nak printshot ni? Pernah tgk org buat tp tak pernah praktik, so lupa daa...

Tolong ye..hihihi...

~~@lyci@~~ said...

tahniah..
nizza-adalah pemenang bg contest ni.. tunggu hadiah misteri dari alycia yer..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com