Nuffnang Gadget

July 13, 2009

Adam Dengan Gadjet Barunya...

wow, last week Adam dapat gadjet baru.. hadiah dari Anty Rusnita.. toce toce yer anty.. suka sangat Adam dapat gadjet.. mula-mula suprise jugak nak tau ape isi dalam kotak tu.. bukak-bukak tengok gadjet - mini lappy music... terus jugak mama semangat suruh papa beli bateri AA kat bawak ahakk.. papa jugak yg jadi runner...

dah ada bateri mama pun tekan-tekan lah butang-butang yg ada kat situ depan Adam.. Ada butang ABC.. butang lagu.. macam-macam lagi.. pastu siap ada lampu kelip-kelip lagi.. nampak Adam excited sangat siap gelak-gelak.. pastu masa Adam meniarap, mama letakkan kat depan Adam.. nampaklah Adam letak tangan dia yg comel tu kat butang-butang tu.. tp tak bunyi.. tak kuat lagi tangan anak mama nak picit ekkk.... apa-apa pun Adam enjoy... pasni dalam kepala Mama dah ada plan nak beli new gadhet jugak untuk Adam.. nak tau ape, tungguuuuuuu.. tak suprise lah nak bg tau... nanti papa tau tak best hehe...

pssss.. papa, bila nak set up bilik mainan Adam nih.. dah penuh dah mainan Adam kat ruang tamu ni...

... tadaaaaaaa.. inilah gadjet baru Adam ...


... Adam posing dengan gadjet baru dia ... alah, comei jer anak mama.. nampak kepala jer...


1 yang komen:

CatlinaFly said...

:) mmg excited kan kalo beli mainan utk anak, kita tak sabar ttgk reaksi anak sebenarnye..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com