Nuffnang Gadget

July 14, 2009

Babaii Papa...

huhu, harini memang sedih sangatlah.. papa takde, pergi kursus.. lama lak tu.. dekat 2 minggu... tinggallah adam ngan mama... harini Adam macam tau-tau jer papa dia nak pergi jauh, lama tinggalkan dia.. pagi-pagi pukul 6.30 dah bangun... siap main-main dengan papa lagi.. jerit-jerit.. malam tadi siap tengok Ice Age lagi ngan papa.. bising mulut dia macam faham sangatlah dia cerita tu.. masa papa kiz-kiz adam depan pintu, mama tak pandang pun.. kang takut mama lak yang meleleh kat situ huhu...

mama harap adam behave and be a good boy okay time papa takde... actually, adam memang rapat dengan papa dia.. time malam-malam nak tido papa yang tepuk-tepuk dia.. kalau letak dia centre kat toto dia pun, mesti pastu dia mengiring arah papa punya... ni 1st time papa tinggalkan adam lama.. dulu masa gie Sabah sehari jer, tak lah terasa sangat... ni pun mama pesan lagi kat papa tinggalkan kain pelekat dia yg selalu pakai tu buat pengubat rindu adam.. mama pun bagi kat papa baju adam yg pakai malam tadi kat papa... baju mama papa tak nak ker hehe...

okay papa.. takecare.. mama ta dapat nak snappo gambar adam time papa takde ni sebab kamera papa pakai... kamera handphone mama rosak lah... kalau ada cerita pasal adam time papa takde ni, mama buat cerita tanpa gambar lah yer... sekurang-kurannya papa tau perkembangan adam kat sini... Itu pun kalau kat sana papa boleh surf Internet... Insya allah, mama akan jaga adam elok-elok...
Luv u bebehhhhhh.. mwahhhhhhh...

p/s : time aku menaip ni pun terasa cam nak nangis lak.. ke aku yang teremo lebey hehe...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com