Nuffnang Gadget

July 29, 2009

In My Mind..

tengah dok melanguk depan PC ni, macam-macam berlegar kat kepala otak aku ni.. kalau ada scanner macam Norton AntiVirus tu, mesti ternampak satu-satu apa yang aku fikirkan kah kah kah... so, aku listkan satu-satu apa ada dalam kepala otak aku ni...

1. Esok ada projek baik punya... nnt aku update.. tunggu..
2. yeye.. esok papa balik... mizzzz u papa...
3. Bila nak dapat duit back dated ni hehe...
4. Agak-agaknya raya tahun ni ada BONUS tak...
5. Ish, exam PTK tak ambik-ambik lagi ni... hurry up...
6. Langsir sliding door tak beli lagi... pa, nak duit beli langsir.... larikkkkkkk...
7. Baju raya ada 1 jer ni.. takpe takpe.. nanti lagi 2 beli siap... pehh, lagi 2 tak tahan tu...
8. Adamnya duit ni bila nak masuk dalam tabung aji ni.. kang mama terpakai lak beli kasut VINCI huhu..
9. Minggu ni ada kenduri kat rumah PIL.. abang cik nak sanding.. nak pakai baju apa ni.. hmm, sempat tak nak carik baju baru...
10. Rumah PIL kenduri balik kena lah bawak something... takkan berlenggang kosong jer... kata nak jadi menantu mitahli... kang dapat tittle menantu hantu padan muka aku...
11. Ni ada banyak Warehouse Sale ni.. papa takde lakk.. ishh, time banyak ni time ni lah papa kursus... cubalah kursus tu buat time lain.. time pose ker.. kan besttt... ni mesti kena dushh dush dush ngan papa haha...

~ Aku Yang Pening + Buat-buat Pening ~

- Sekadar gambar hiasan -
... oooo gambar ni ada cerita gakkk.. tunggu next entry... daaaaaa....


4 yang komen:

CatlinaFly said...

hmm yang no 4 tu kan..mintak2 lah dapat hehehe..nak wat rayoooo hahaha

~~@lyci@~~ said...

betul betul betul...

Puteri Mona said...

yg num 1 tu aku tau, n aku nak gi gakkkk huh

Your IT Zone said...

nice article!

Your IT Zone - Information Technology News, Tutorials, Tips and Tricks

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com