Nuffnang Gadget

July 7, 2009

Kesian Adam..

tengoklah kat pipi Adam tu.. kesian Adam.. orang kata tu kena ruam susu.. dah banyak kali dah pergi klinik.. doktor bagi krim sapu... tapi tak elok-elok jugak... nak kata Adam alah pada susu lembu, tak pulak.. sebab cuma kena kat pipi tu jer... lagipun Adam ni tangan dia lasak sikit.. baru jer ruam tu nak kering, malam-malam dia sibuk menggaru... bila mama pakai kan sarung tangan, pandai pulak dia cabut..

Baru-baru ni ibu (babysitter) Adam bagi petua guna bunga melur... puas lah suruh Papa runner pergi carik bunga melur... setiap hari nak hantar Adam kat rumah ibu dia, bekalkan sebekas kecik bunga melur.. nanti ibu dia nak gosok bunga melur tu kat pipi Adam.. so far dalam seminggu ni dah nampak sikit perubahan pipi Adam tu.. dah nampak kering sikit.. nanti mama letak picture terbaru Adam yer.. hope lepas ni pipi Adam akan elok macam dulu.. biar bertambah hansem lagi anak mama hehe...

... tengoklah tu.. walaupun pipi kena ruam, Adam tetap happy go lucky main dgn patung Upin dia..

3 yang komen:

Anonymous said...

bunga melor dh abes stok ke..

leh runner kt area kuil india

hehehehe



~aku sesat carik bunga melor kt shah alam~

InT@N said...

lorrr cian nye bby adam ....

CatlinaFly said...

alahai mcm e-ein dulu..tapi e-ein alah susu so dua2 belah pipi naik ruam..hmm...better g jumpe pakar kulit..kut adam ade problem lain yg klinik biasa tak leh detect ke..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com