Nuffnang Gadget

July 10, 2009

Mydear Warehouse Sales...

Ahad lepas mama dengan papa bawak Adam pergi Mydear Warehaouse Sales dekat Puchong.. kebetulan haritu memang lastday Mydear Warehouse Sales.. rugilah tak pergi kan.. plan asal memang nak pergi sebab nak carik basikal untuk sepupu Adam, Kak Timi.. nak bagi hadiah sempena besday kak Timi yang ke-1 tahun 28 Jun hari tu...

memang tak pernah pun pergi sana.. papa tanya mama tau ke kat mana.. mama kata tak tau.. tapi nanti mama printkan map Mydear tu... terus papa follow map yang mama kasik.. sampai jer kat situ, tengok orang dah ramai dah... tapi kebetulan kami sampai pagi lagi dalam pukul 11.30 macam tu... lagipun dengan cuaca yang tak berapa panas, ok jugaklah bawak Adam.. harini mood Adam memang tak ok start dari nak pergi lagi dia dah nangis... so, sampai sana terus carik basikal Kak Timi... papa kata kat Adam, jom Adam... kita habiskan duit mama... bole camtu hehe...

antara yang kami beli :
- basikal (Kak Timi)
- Gym Playmat (Adam)
- Bumbo baby Seat (Adam)
- barang mainan (Adam)
- Glass Chese (Papa)


... ni sebenarnya baru lepas nangis nak tido.. tengoklah mata tu bengkak-bengkak.. mama keluarkan kamera jer terus senyap pandang kamera.. ready nak posing huhu...

... mama tengah tunjukkan hasil borongan ,dalam hati habis duit mama ...

... Adam jadi model Bumbo Baby Seat.. suka pulak dia duduk dalam tu.. terus papa belikan untuk adam ...

... kat rumah, Adam tenhag testing playmat dia..

... testing Bumbo Baby Seat pulak ...

... inilah basikal kak Timi.. hadiah dari Adam, mama & papa ... basikal ni letak kat rumah nekma.. nanti petang-petang nekma boleh bawak kak timi jalan2 ...


1 yang komen:

nizza-abira said...

sonoknya adam ye... :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com